Skotsk aften i Pavillonen var en stor succes.

Her er nogle glimt fra  aftenen med det skotsk-danske par “The Quiggs”. Der var fuldt hus og stemningen var undertiden på kogepunktet:

Omtale af aftenens forløb:

Skotsk succes i Thorsø Pavillon

En ny tradition blev skabt i Thorsø i lørdags.

Formændene for henholdsvis Thorsø Pavillon og Thorsø Håndværker- og Borgerforening. Peter Dahlgaard og Martin Bjerregaard Jensen, havde på forhånd sagt, at blev lørdagens koncert med The Quiggs en succes, så ville de arbejde videre ad det spor og arrangere nye musikoplevelser for Thorsøborgerne.

– Vi havde fuldt hus. Godt 100 til spisning og en halv snes stykker, der stødte til, da koncerten startede. Alle var begejstrede, og vi fik mange opfordringer til at lave flere tilsvarende arrangementer, fortæller Martin Bjerregaard Jensen.

The Quiggs formåede at skabe en rigtig god stemning, og publikum ville ikke slippe dem, før der var givet flere ekstranumre. Det bedste af skotsk folkemusik bundet sammen af muntre og underholdende introduktioner skabte en festlig stemning i salen, hvor der blev både sunget og grinet med Pernille og Stephen Quigg, der næsten spillede på hjemmebane, da Pernille Quigg stammer fra Terp og til sin store overraskelse kunne se sin gamle dagplejemor og flere andre venner og bekendte “fra gamle dage” blandt publikum.

– Vi ramte noget, publikum syntes om, og det er helt sikkert, at vi fortsætter samarbejdet. I forbindelse med markedsføringen af dette arrangement, blev vi kontaktet af en anden musiker i samme genre, der meget gerne ville komme og spille for os. Desuden blev vi næsten tvunget til at love, at vi laver en nyt arrangement med The Quiggs om et år eller to, siger Peter Dahlgaard.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *