Det sker i Thorsø i juni måned

Først inviterer vi til en spændende stitur den 13. juni!

Stitur 2017 ny

 

 

 

 

 

 

 

60 så Thorsø fra oven

En udsigt, der strækker sig fra Grauballe i syd til Vinkel ved Viborg i nord, var bare noget af det, deltagerne på Thorsø Håndværker- og Borgerforenings stitur fik at se, da den 78 meter høje høj lige syd for byen blev besteget.

– Vi havde en god aften med rigtig flot opbakning. Det var tredje gang, vi arrangerede en sådan tur, og det var for mange en oplevelse dels at se Thorsø lidt fra oven, dels at nyde den helt unikke udsigt, fortæller formanden for borgerforeningen, Martin Bjerregaard Jensen.

Poul Erik Poulsen, på hvis mark højen ligger, fortalte levende om nogle af de mange ting, man kan se. Det er blandt andet 54 vindmøller, der kunne bruges som fixpunkter til at få styr på geografien.

Efter en vindomsust tur til toppen serverede borgerforeningen kaffe i læ ved Vildtbanestenen, der var målet for sidste års stitur.

– Vi er i borgerforeningens bestyrelse glade for at have fået endnu en Thorsøtradition i faste rammer, siger Martin Bjerregaard Jensen

Som de foregående år inviterer vi til Sankt Hans fest ved Pavillonen. Bestyrelsen for Thorsø Pavillon er medarrangør af festen.

Tag naboer og venner under armen

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *